Yaşam

Çinli araştırmacılar genetik köken araştırması kapsamında Defne Samyeli’yi inceleyecek

Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik üzerine çalışan bir grup araştırmacı, farklı ülkelerden örnekler inceleyerek dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine yaptığı çalışmada Türkiye’den Defne Samyeli’yi incelemeye karar verdi.

DEFNE SAMYELİ TEKLİFİ KABUL ETTİ

Fiziği ve doğal güzelliğiyle genç kızları kendine hayran bırakan Defne Samyeli, Çin’in de dikkatini çekti. Üniversitenin daveti üzerine önümüzdeki aylarda Pekin’e gitmeye hazırlanan Samyeli, genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla buluşacak, yaklaşık 4000 kişiye cilt sağlığı ve sağlık bakımı konusunda fayda sağlayacak. Güzellik konusunda konferans vereceği öğrenildi.

“SEVİNÇLE HİSSETTİĞİM BİR SÜRPRİZ OLDU”

Aldığı teklif karşısında şaşırdığını söyleyen Defne Samyeli, “Gerçekten çok şaşırdım. Ortadoğu’dan ilgi görmeye alışığım. Büyük bir sürpriz oldu. Tabii büyük bir sevinçle karşıladığım bir sürpriz oldu. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim bahisler konusunda bu kadar kalabalığın önünde çıkıp konuşmak benim için büyük bir mutluluk.”

habergaziemir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu