Haber

Galatasaray’ın Deprem Kurbanı Cihan Emir Parlak Neden Öldü? Cihan Emir Parlak kimdir?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler hepimizi derinden yaraladı. Binlerce binanın yıkıldığı 11 ilde 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Enkazdan kurtarılanlar hepimiz için bir umut ışığı oldu. Cihan Emir Parlak, depremin 62. saatinde göçüğünden kurtulan isimler arasında yer aldı. Geçtiğimiz gün Cihan Emir Parlak’tan acı haber geldi. Peki Galatasaray depremzedesi Cihan Buyruk Parlak neden hayatını kaybetti? Cihan Buyruk Parlak kimdir?

Tüm detaylar içeriğimizde…

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler, neredeyse 11 ili harabeye çevirdi.

Deprem bölgesi için seferberlik ilan edildi ancak çöken binaların altında binlerce kişi hayatını kaybetti.

Korkunç depremlerden ağır şekilde etkilenen Adıyaman’da çöken binanın altından kurtarılan Cihan Buyruk Parlak hepimize umut ışığı oldu.

Ancak geçen gün Cihan Buyruk Parlak’tan yüreklerimizi dağlayan bir haber aldık. Brilliant hayatının savaşını kaybetti.

Cihan Emir Parlak kimdir?

Adıyaman’da yaşayan Cihan Buyruk Parlak 12 yaşındaydı. Enkaz altında kalarak iki bacağını da kaybetmişti. Galatasaray’ın sevilen oyuncularından Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile hastanede görüntülü görüştü. Genç taraftar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile de görüştü. Eski futbolcu Tanju Çolak da hastanede Parlak’ı ziyaret ederek kendisine imzalı formasını hediye etti.

Galatasaray’ın Deprem Kurbanı Cihan Emir Parlak Neden Öldü?

Ankara’da bir hastanede tedavi altına alınan Cihan Buyruk Parlak, yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Depremden sağ kurtulan ve Galatasaray sevgisiyle içimizi ısıtan Cihan Buyruk Parlak’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Genç taraftarlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. sevenlerine başsağlığı dileriz.seni hep gülen yüzünle hatırlayacağız Cihan…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu