Haber

“Hakkımda talimat var” diyen Emre Belözoğlu’ndan çok konuşulan hakem tepkisi

Emre Belözoğlu: “Bana yönelik talimat var”

MKE Ankaragücü Teknik Müdürü Emre Belözoğlu, hakemlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakemlerin kendisine karşı ön yargılı davrandığını ve bu nedenle yedek kulübesinde çok müdahale ettiklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beştepe Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“YA ÖNYARGI VEYA TALİMAT”

Sezon başından bu yana Başakşehir’de bir, Ankaragücü’nde ise üç sarı kart gördüğü için cezalı olan Belözoğlu, şunları söyledi:

“Küçük yaşlardan beri futbol camiasının içindeyim. Çok küçük yaşlardan beri bu camianın içinde olmanın zorluklarını hep yaşayan bir insan oldum. Şikayet etmiyorum. Her nimetin kendine göre bir yükü vardır. Daha önce de yaşadım Özellikle yan hakemler ve dördüncü hakemlerin sadece bench’imin yanında olmasından dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. Ben getirdim. Burada maalesef bir ön yargı veya talimat var. Bu benim tarafımdan yönetilmesi gereken bir süreç ama dışarıdan bakıldığında. Diğer taraftan bunun planlı bir ön yargı olduğunu düşünüyorum. O yüzden rahatsız oluyorum. Ve elimden geldiğince adil cümleler kurmaya çalışıyorum. Ancak hep kulübemde oluyorum. “Dördüncüyü görmek istemiyorum.” Yanındaki hakem.”

“ANKARAGÜCÜ’YE KARŞI OYNAMAK ZOR”

Emre Belözoğlu, deplasmanda RAMS Başakşehir ile 3-3 berabere kaldıkları maçta oyun anlamında üstün olduklarını vurgulayarak, “Cuma günü ligin dinamik organizasyona sahip takımlarından biriyle karşılaşacağız. Milli Devre’ye mutlu girin. Bunu yapabilecek gücümüzün olduğunu düşünüyorum. Şu anda, dediğim gibi ligde her maç zordur, kazanmak da zordur ama Ankaragücü’ne karşı oynamak da zordur. O yüzden Her maçı farklı senaryolaştırıp arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Özellikle bu maç için taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Ankaragücü’nün kendi sahasındaki en büyük gücü taraftarıdır. “Bunu bu büyük maçın önünde oynayan biri olarak çok net söyleyebilirim. defalarca kalabalık.” sözlerini kullandı.

ilkadimhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu