Teknoloji

Hem iPhone 15 Pro Max hem de iPhone 15 Ultra aynı anda piyasaya sürülebilir mi?

Apple’ın büyük iPhone etkinliği yaklaşırken yeni bir söylentiye göre şirket, Hem iPhone 15 Pro Max hem de iPhone 15 Ultra bu ayın sonlarında aynı anda piyasaya sürülebilirAncak bunun şu an için mümkün görünmediğini de belirtmekte fayda var.

AppleInsider aracılığıyla bildirildiği üzere sızıntının kaynağı Bu MajinŞirketin yaptığı varsayım, iki telefon modelinin benzer özelliklere sahip olacağını öngörüyor ve iPhone 15’in Ultra sürümünün RAM ve dahili depolama açısından daha fazlasını sunacağını savunuyor.

İddiaya göre iPhone 15 Pro Max, 6 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanıylaiPhone 15 Ultra öne çıkarken kullanıcılara şunları sunuyor: 8 GB RAM ve 2 TB dahili depolamaYanında ” daha iyi kamera özellikleri“sunum yapacak.

İddiada ayrıca iPhone 15 Ultra’nın iPhone 15 Pro Max’ten 100 dolar daha pahalı olacağı ve her iki telefonun da 6,7 ​​inç ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ancak her iki cihazın da bu yıl ortaya çıkıp çıkmayacağı konusunda bazı belirsizliklerin olduğunu kabul ediyor.

Öte yandan Apple’ın klasik dörtlü telefon serisini değiştirip mevcut modele çok benzeyen yeni bir model eklemesi oldukça mantıksız görünüyor ve bu sızıntı kaynağının da piyasadaki en güvenilir kaynak olmadığını da unutmamak gerekiyor. geçmiş.

Şimdiye kadar başka hiçbir sızıntı hem iPhone 15 Pro hem de iPhone 15 Ultra’nın aynı anda piyasaya sürülmesinden bahsetmedi. Apple’ın iddialarına göre segmentteki en uygun isimlerden biri Mark Gurmanbu yıl böyle olmayacağını ancak gelecek yılı beklememiz gerektiğini söylüyor.

konakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu