Haber

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bitkileri Yüksek Sıcaklıklarda Korumak İçin Önlemler Aldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, son günlerde yaşanan yüksek sıcaklıklarda park, bahçe ve yeşil alanlardaki bitkilerin zarar görmemesi ve kent estetiğinin bozulmaması için gerekli tedbirleri alıyor.

Başkan Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi de kentlilere, kentin yeşili ve canlı dokusuna, bitki ve hayvanlarına yönelik hizmetlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda özellikle sıcaklığın zirve yaptığı bu günlerde Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Müdürlüğü özellikle çiçekler ve yeni dikilen fidanlar için sulama tabanını artırarak yeşil dokunun zarar görmesini engelliyor.

SULAMALAR ARTTI

Artan hava sıcaklıkları nedeniyle zarar görme tehlikesi yaşayan park, bahçe, mesire yeri gibi yeşil alanlardaki bitki ve canlıların sıcaktan etkilenmemesi için mahalle grupları tarafından mevcut sulama tedbiri artırıldı. Büyükşehir Belediyesi Parklar, Bahçeler ve Ağaçlandırma Müdürlüğü.

Kentin estetiği korunmaya çalışılırken YANGIN ÖNLEMLERİ DE ALINDI

Kentin güzelliğini ve estetiğini korumak ve yeşil alanları korumak için büyük çaba sarf eden büyükşehir grupları, rekreasyon alanlarında çıkabilecek yangınlara karşı da önlemlerini artırarak savunmaya çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin bakım ve sorumluluğunda olan süs havuzları ise sürekli aktif tutuluyor. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu