Ekonomi

Kiler Holding, Elektrikli Şarj İstasyonu İşletme Lisansını aldı

Kiler Holding’e göre; Holding’in kendi şubesi bünyesinde dikey entegre bir kümelenme olma hedefi doğrultusunda enerji üretim, dağıtım ve tüketim noktalarının oluşturulmasına yönelik adımların atılmaya devam edildiği, bu çalışmalar yürütülürken yeni bir kümelenme yaratılmasının hedeflendiği belirtildi. Holding’in mevcut faaliyetleriyle sinerji yaratacak.

KLR Güç Sistemleri, yerli elektrikli araç projesinin ülkemizde hayata geçmesi ve yabancı elektrikli araç üreticilerinin rekabetçi şartlarda pazara girmesiyle sektörün hızla büyüyeceğine inanıyor. Kiler Holding, yeni gelişen bu segmentte, enerji üretimi ve dağıtımı, gayrimenkul geliştirme ve inşaat, işçi taşımacılığı ve karavan üretimi gibi sektörlerle sinerji yaratabilecek Elektrikli Araç Şarj Şebekesi İşletmeciliği faaliyetlerinin yeni bir soluk getireceğine inancı tam. segmente.

KLR markalı Şarj İstasyonlarının, tüm elektrikli araç kullanıcılarına yüksek performans ve kapsama ağıyla hizmet vermeyi hedeflediği taşınabilir uygulama ile şarj istasyonu bulma, istasyona ulaşma ve çeşitli ödeme yöntemleriyle şarj hizmeti alma seçeneklerini sunacağı belirtildi. her geçen gün genişleyecektir.

Bu kapsamda, Holding’in 11 Nisan 2023 tarihinde kamuya açıklanan stratejik hedefleri arasında yer alan “2025 yılında Holding’in toplam gelirinin %5’inin yeni girilen iş ve sektörlerden elde edilmesi” hedefi doğrultusunda Holding’in; iştiraki KLR Güç Sistemleri San.ve Tic. A.Ş.’ye KLR markası altında elektrikli araç şarj operatörü lisansı almak için başvuruda bulundukları ve başvurularının H/12220-1/00152 lisans numarasıyla EPDK tarafından kabul edildiği bildirildi.

demirozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu