Ekonomi

Koçarlı Sanayi Sitesinde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın ilçe genelinde başlattığı yol yenileme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Koçarlı Sanayi Sitesinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Sanayi sitesinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Önder Kaplan, “Koçarlı’nın ve sanayi esnafımızın yıllardır en büyük sorununu çözüyor, esnafımızın mağduriyetine son veriyoruz.”

Başkan Kaplan, “Sanayi esnafımızın sel ve su baskınlarından kurtularak rahat nefes alabilmesi için yapmaya devam ettiğimiz yağmur suyu bordürlerinin temizliği ve yenilenmesi ile yol yenileme çalışmalarını Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ile birlikte inceledik. Başkan Hüseyin Yaman, Sanayi esnafından gelen talepleri değerlendirdik ve yağışların ardından gelen yağışlar nedeniyle “Sel ve su baskını ile karşı karşıya kalan sanayi esnafını bu durumdan kurtarmak için çalışmalara başladık” dedi.

Sanayi sitesi yolları ve bağlantı yollarında inceleme yapan, sanayi sitesi esnafının görüşlerini alan ve ekiplere sanayi sitesi yollarının kısa sürede yenilenmesi talimatını veren Başkan Kaplan, “Sanayi esnafımızı kurtarmak birinci önceliğimizdir” dedi. Sel ve su baskınlarından, yağış sonrası su baskınlarıyla karşı karşıya kalan sanayiciler Esnafımızın daha fazla mağduriyet yaşamasını istemiyoruz ancak dükkanlarının önlerinin Koçarlı’ya yakışmasını istiyoruz.İlçe sanayi sitemizin yollarını ve bağlantı yollarını inceledik ve Talimatlarımızı verdik. Sanayi sitemizin yollarının yenilenmesiyle sel ve su baskınlarından kurtulacak olan esnafımız rahat bir nefes alacak. Ayrıca Koçarlı’da yolların yenilenmesiyle “Sanayi Sitesi içi ulaşım da kolaylaşacak” daha sağlıklı” dedi.

Verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirten Başkan Kaplan, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri geçmişte de vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vererek, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yerine getirdik. Durmadan çalışmaya devam edeceğiz. bundan sonra.” – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu