Haber

Liseli kızı 25 bıçak yarasıyla öldürüp yaktı, mahkemede her şeyi yalanladı

Liseli kızı 25 bıçak yarasıyla öldürüp yaktı, mahkemede her şeyi yalanladı

Eski sevgilisinin kızını öldüren zanlı:

“Kurbandaki 24 bıçak yarası bana ait değil”

“Büşra’yı yakmadım, cinsel tacizde bulunmadım”

Kocaeli’de eski sevgilisinin 15 yaşındaki lise öğrencisi Büşra Kabataş’ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren sanık mahkemede her şeyi yalanladı. Sanık Taner Y., “Mağdurun üzerinde 25 bıçak yarası vardı. 24’ü bana ait değil. Büşra’yı ben yakmadım, cinsel tacizde bulunmadım” dedi.

Olay, 7 Ekim 2022 sabah saatlerinde Gebze ilçesi Mustafapaşa Mahallesi 721 Sokak’ta meydana geldi. 3 katlı binanın 2. katında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Evde yapılan incelemede 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ın cansız bedenine ulaşıldı. Cinayet şüphesi üzerine harekete geçen ekipler, Büşra Kabataş’ın annesinin eski sevgilisi tarafından vahşice işkence edilerek öldürüldüğünü tespit etti. Olay üzerine eski sevgilisi Taner Y. gözaltına alındı.

“Büşra’yı yakmadım, cinsel tacizde bulunmadım”

Kandıra Ceza İnfaz Kurumları’nın ilk mahkemesi olan duruşma salonunda bugün kan donduran olay görüldü. Duruşmaya maktulün ailesi, tarafların avukatları ve tutuklu sanık Taner Y. katıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Taner Y., “Mağdurun üzerinde 25 bıçak yarası vardı. 24’ü bana ait değil. Sadece bana ait bir bıçak darbesi var. Büşra’yı ve beni yakmadım. kendisine cinsel tacizde bulunmadı.2016 yılında Aylin’in çalıştığı fabrikada çalışmaya başladım.2018 Aylin’den etkilendim ve sevgili olduk.Aylin, kızları Başak ve Büşra ile hep ilgilenmiştim. telefon, beni aldattığından şüphelendim olaydan 8 gün öncesine kadar bunu düşünüp durdum aylin’i 8 gün takip ettim 2 kez başkasıyla görüştüğünü gördüm aylin’i de adamla el ele gördüm. Aylin’le konuşmak için kapısına gittim, kapıda Büşra ile karşılaştım, bana küfretti, “Annem evde yok” dedi.

“Büşra bana tekme attıktan sonra dengemi kaybedip üzerine düştüm”

Taner Y., maktulün kendisine küfür etmeye devam ettiğini belirterek, “Büşra bana ‘Annem seni zor zamanlar için kullandı. Onun bir sevgilisi daha varmış’ dedi. Kolundan tutup zorla yukarı çektim.Büşra odaya gidip konuşmaya devam etti.Büşra susmayınca korkutmak için mutfaktan bıçak aldım.O sırada Büşra yatağına uzanmış bana hakaretler yağdırıyordu. Büşra bana tekme atınca dengemi kaybedip üzerine düştüm. Elimdeki bıçak dik bir şekilde boğazına saplandı. “Şok oldum, kendimi dışarı attım. Üzerimdeki elektroşok aletini, bıçağı ve kıyafetleri çöpe attım. Yakma aracı benim işim değil. Elektroşoku hiç kullanmadım. O güne kadar Büşra’nın kötülüğünü görmemiştim. pişmanım.”

Mahkeme başkanı, cinayetin planlanmasıyla ilgili internette araştırma yaptığını ve iddianameye konu olduğunu hatırlattı. Bunun üzerine sanık, “Hiçbir teze katılmıyorum. Sadece bıçak kullandım” dedi.

“Sanığı kızlarımla tanıştırdım, evlenme niyetimiz vardı”

Anne Aylin Çetin mahkemedeki ifadesinde, “2022 Mayıs ayında Taner’e aşık oldum. Sanıkları kızlarımla tanıştırdım, evlenme düşüncemiz vardı. 3-4 kez evimize geldi. Beraber kahvaltı yaptık. Çocuğum var Taner’in çocuğu yok diye ayrıldık. Olay günü doktor randevuma gittim” dedi. Anneden sonra söz verilen baba Beytullah Kabataş, “Aylin beni aradığında olayı öğrendim. Aylin bana evde yangın çıktığını, Büşra’nın da evde olduğunu söyledi. Sanıkları bilmiyorum. Çocuklarım bana sanıkla ilgili bir şey söylemedi” dedi.

“Sanık kızımızı öldürdüğünü kabul etmedi”

Duruşmanın ardından ifade veren Büşra’nın aile avukatı Cemal Tınarlıoğlu, “Dosyadaki tüm deliller sabittir. Ancak sanık olayları başka yerlere taşıyarak kızımızı öldürdüğünü kabul etmedi. bıçakla yaralandıktan sonra gittiğini ve işkence olaylarının hiçbirinin kendisine ait olmadığını, suçtan kurtulmak için bunları söylediğini belirterek, “30 yıllık meslek hayatımda gördüğüm en vahşi cinayetlerden biri. avukat. Bunun için bir mazeret yok. Katledilen kızımız hiçbir şey bilmeden okula giderken vahşice katledildi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu