Haber

Osman Kılıç kimdir? Osman Kılıç neden öldü?

Osman Kılıç O kim, kaç yaşındaydı? Demokratik Sol Parti eski Milletvekili Osman Kılıç, evinde yaşamını yitirdi. Meclis’te 20. ve 21. dönemlerde milletvekili olan Kılıç, Giresun’un Bulancak ilçesinde doğdu. Vatandaşlar, Demokratik Sol Parti Eski İstanbul Milletvekili Osman Kılıcı’nın evinde ölü bulunanın kim olduğunu ve neden öldüğünü merak ediyor. Peki Osman Kılıç kimdir? Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi? Detaylar burada…

OSMAN KILIÇ KİMDİR?

1955 yılında Giresun’da doğan Osman Kılıç, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde İşçi, İşyeri Sendika Temsilcisi, Sendika Şube Müdürü, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalıştı. Kılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 20. ve 21. dönemlerde DSP İstanbul Milletvekili olarak görev yaptı.

OSMAN KILIÇ NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEDİR?

Edinilen bilgiye göre, eski DSP Milletvekili Kılıç haberler Kendisine ulaşamayan yakınları, Kılıç’ın Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi’ndeki evine gitti. 68 yaşındaki Kılıç’ı burada hareketsiz bulan yakınları, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kılıç’ın ölüm nedeni şu anda netlik kazanmazken, Kılıç’ın ailesi ve yakınları ölüm haberini büyük üzüntüyle karşıladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu