Haber

Refah Partisi’nden yine istifa! Cumhurbaşkanı ve 5 kişi AK Parti’ye katıldı

Yine Refah Partisi’nin son dakika haberi:Yine Refah Partisi Gördes İlçe Başkanı Veteriner Hekim Adil Duru ve 5 kişi partiden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) katıldı.

‘BÖLGE ORGANİZASYONUMUZA VURULMUŞ BİR DARBE’

Yeni üyelerin rozetleri, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert tarafından giyildi.

İstifasının nedenlerini açıklayan Adil Duru, şunları söyledi: “Yeniden Refah Partisi Gördes İlçe Teşkilatı olarak 6 Şubat’ta il genel merkezimiz tarafından çağrıldık ve belediye başkan adaylarını belirlememiz istendi. Partimize üye iki aday aday göstermemize rağmen il başkanlığı aday gösterdi ve aday gösterdi. Partimize üye olmayan İlhan Türe açıklandı. Bu yasal değil. İlçe teşkilatımıza bir darbedir. Aday gösterildiğinde AK Parti’den istifa ettiği anlaşılmaktadır. 4 kişi bile bilinmiyor. AK Parti’den istifa eden arkadaşlarının partimize üye olmadıkları kayıtlarımızda açıkça görülüyor. 7 Şubat saat 13.00’e kadar ilçe teşkilatı olarak dimdik ayaktayız. Ve biz de görev başındaydık. İl Başkanı Hakan Lalebaş’a getirdiğimiz aday listesini alamayarak bizi reddeden il başkanlığıyla çalışmaya devam etmenin partimizin ilkelerini lekeleyeceğini gördüğümüz için örgüt olarak ilçe başkanları ve üyeleri olarak istifa ediyoruz. şu andan itibaren.”söz konusu.

AK PARTİ’YE KATILDILAR

Rozet takma töreninin ardından AK Parti Gördes İlçe Başkanı Halil Erden ve AK Parti Belediye Başkanı ve lider adayı Muhammet Akyol, partiye katılanları tebrik etti.

olur-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu