Haber

Romain Saiss: Beşiktaş’tan ayrılma sebebim Şenol Güneş

Beşiktaş’la yollarını ayıran ve Katar’ın Al Sadd ekibiyle 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Romain Saiss, transferin resmiyet kazanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Foot Mercato’ya konuşan Saiss, siyah beyazlılardan neden ayrıldığı sorulduğunda şu yanıtı verdi:

“Aylardır konuşmadım, sezon sonuna kadar hep takıma ve kendime odaklandım. Sanırım konuşmak için doğru bir zaman değildi. Beşiktaş’tan ayrılma kararımın ne kulüple, ne taraftarla ne de takım arkadaşlarımla ilgisi var. Tek sorun teknik direktörde (Senol Güneş). O geldiğinden beri böyle bir insana güvenemem diye kendi kendime gitmem gerektiğini söyleyen şeyler birikti.”

Ortada Faslı stoper Şenol Güneş ile yaşananların detaylarının sorulması üzerine, “Her şey Dünya Kupası’nda başladı. Oradaki olaylardan beni sorumlu tuttu (sakatlandım). Benim yaptıklarıma katılmasan da olur. Ama benim yaptıklarıma katılmasan da olur. Ama kendini iyi göstermek için basın önünde farklı konuşamazsın, benimle özel konuşurken farklı konuşamazsın.

‘Sen benim en büyük oyuncumsun’ DİYE BENİ YEDEK KULÜBÜNE GÖNDERDİ

Ara transfer döneminde İngiltere’den teklif aldığını ve Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini söyleyen Saiss, “Teknik müdüre İngiltere’ye dönmek istediğimi çünkü orada bir geçmişim olduğunu söyledim. Transfer döneminin sonuna geldiğimizi ve yedek oyuncu bulmanın zor olduğunu söyledi. Teklifi geri çevirdiler. Ancak transfer döneminin sonunda kulüp solak bir defans oyuncusu aldı ve hoca beni pozisyonum için yedek kulübesine gönderdi. oyuncu.’ Ben de ona ‘O zaman yedek kulübesinde olduğumu bana nasıl açıklarsın?’ diye sordum. Bir sorun varsa bana söylemesi gerekiyordu.” söz konusu.

ŞENOL GÜNEŞ ‘HERKESİN BAŞI OLDU’ DEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz Aralık ayında yaptığı açıklamada, Romain Saiss’in Dünya Kupası maçlarında sakat olarak oynamasını eleştirmiş ve şunları söylemişti:

“Saiss ile ilgili bir bilgi alamadık. Birinci derecede parçalandı ama üzerine çıkarsanız ikinci ve üçüncü dereceye kadar çıkıyor. O yüzden dün oynadı. Oyuncuyu sahaya çıkardığınızda performansı düşerse ve sakatlığı artarsa ​​bu çok yanlış bir karar. Sezon sonu olur, toparlanır, anlarım ama takıma ve bize katkısı olmadı. Herkesin canını yakmış gibi görünüyor. Raporu alınca bakarız.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu