Haber

Seyhan Belediye Başkanı Akay, Personel Gününü Kutladı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye çalışanına deprem bölgesinde özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Önder Akay, “Hatay’ın her yerinde, Adıyaman’da, Kahramanmaraş’ta, İskenderun’da, Pınarbaşı’nda, Nurhak’ta. Seyhan Belediyesi İşinden bahsetmek. Bütün bunlar hepimizin eseridir. Hepinize tekrar teşekkür ederim” dedi.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Seyhan Belediyesi Hizmet Binası fuayesinde düzenlenen ziyafete Önder Akay, belediye bürokratları, meclis üyeleri, CHP milletvekili adayları ve işçiler katıldı. Depremlerde yaşanan kayıplar nedeniyle bu yıl bayramı kutladıklarını söyleyen Akay, belediye çalışanlarının deprem bölgesinde yaptıkları çalışmaların çok anlamlı ve değerli olduğunu vurguladı. Akay dedi ki:

“Hatay’da, Adıyaman’da, Kahramanmaraş’ta, İskenderun’da, Pınarbaşı’nda, Nurhak’ta her yerde Seyhan Belediyesi’nin çalışmaları geçiyor. Bunların hepsi hepimizin eseri. Şu anda birçok personelimiz deprem bölgesinde çalışıyor. O işi yapıyor, günün işini yokluğunu hissettirmeden yapıyorsunuz.Bu hepimizin, Seyhan Belediyesi’nin başarısıdır.Kendimle gurur duyuyorum.Duymalısınız. Ben de hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Zelzele bölgelerinde olmaya devam edeceğiz.”

Seyhan Belediyesi çalışanlarından oluşan Eski Türküler Topluluğu da performanslarıyla törene renk kattı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu