Yaşam

Teoman’ın ‘takıntılı hayran’ tepkisi: Kızmıyorum ama korkuyorum, bu insanlar akıl hastası

Müzisyen Teoman, ikamet adresini öğrendikten sonra kendisini taciz eden ve şoförünü tehdit eden hayranı hakkında “can güvenliğim tehlikede” diyerek savcılığa şikayette bulundu. Konuyla ilgili konuşan müzisyen, “Aslında kızgın değilim ama yine de korktuğum için konuyu mahkemeye taşıyorum. Bu insanlar akıl hastası.”

Kendisini takip eden taraftarla defalarca karşılaştıklarını ve sokağa çıktığında tedirgin olduğunu belirten Teoman, “Öyle bir şey vardı, benim şoförüm de daha önce darbe almıştı. Bu zamanla oluyor. Zaman zaman onlara kızmıyorum ama onlara takıntılı hayran dememek daha doğru olur. Bunlar çılgın insanlar. Ünlülere takıntılılar.” “Bu onların aklında. Yani mahkemelere bu şekilde gittiğim için üzülüyorum” dedi.

‘AKIL HASTALARI VAR, KIZGIN DEĞİL AMA KORKUYORUZ’

Şarkıcı şöyle devam etti: “Birkaç kez karşılaştık ama bu insanları korkutuyor. Tabii ki endişeleniyorum ama bunu bilerek yapmıyorlar. Akıl hastası, onları mahkemeye veriyoruz çünkü biz Kızmıyoruz ama yine de korkuyoruz. Bu tür olaylar başka ünlü isimlerin de başına geliyor. Onlar kendi hayallerinde yaşıyorlar.” “Ünlü isimlerle ilgili bir şeyler hazırlıyorlar” diye devam etti.

(KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu