Teknoloji

Trumore Kullanıcı Numarası Açıklandı

Türkiye’nin yıllardır gerçekleştirmeye çalıştığı projelerden biri olan yerli otomobil, dün bir tarihi aşamayı daha geride bıraktı. Türkiye’nin Otomobil Girişim Kümesi ( değiştir tarafından üretilen T10X isimli C-SUV otomobilin ön sipariş programı, noter huzurunda yapılan çekilişle resmi olarak tamamlandı. Bir sonraki adımda araçlar teslimatlarbaşlayacak.

Şimdi ise Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’tan bir açıklama geldi. Togg’un bir süre önce lansmanını yaptığı Karakaş TrumoreTaşınabilir uygulamanın Togg T10X ön sipariş programı için Ayrıca adlı taşınabilir uygulamanın aktif kullanıcı sayısını açıkladı hangi rolü oynuyorda duyurdu.

Trumore 1 milyon indirme eşiğini aştı!

Gürcan Karakaş tarafından yapılan açıklamalarda, taşınabilir uygulamanın sadece 9 hafta sürdüğü belirtildi. 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığı söyleniyor. Karakaş, T10X ön siparişlerini de duyurdu yüzde 82Trumore uygulaması üzerinden yürütüldüğünü açıkladı.

Mehmet Gürcan Karakaş’ın açıklaması şöyle:

“ToggTrumore uygulamamız 9 haftada 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Tüm Togg T10X ön siparişlerinin %82’si Trumore aracılığıyla yapılıyor. #Mobility Yeniden Tanımlanıyor”

Trumore uygulamasının özelliklerini merak ediyorsanız:

hasanbeyliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu