Ekonomi

Zeren: “TOGG’a layık görüldüğümüz için mutlu ve gururluyuz”

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u almak için başvuruda bulunan Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve iş insanı Şevket Zeren, yerli otomobil almaya hak kazanan 15 bin 145 numaralı kişi oldu. Zeren, keyifli ve gururlu olduklarını söyledi.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u almak için 16-27 Mart ortasında ön sipariş sürecine katılan 20 bin 177 bin 467 kişiden 20 bini çekilişle belirlendi. TOGG’un C-SUV T10X’ini almak için çarşamba günü başvuruda bulunan Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Türkiye’de yerli otomobil almaya hak kazanan 15 bin 145 numaralı kişi oldu. Yerli otomobilin teslim edilmesini beklediğini ifade eden Zeren, Çarşamba günkü ilk TOGG’un talihlileri arasında yer almaktan mutluluk duyduğunu paylaştı.

“Çarşamba günü vatandaşlarımızla buluşacağız”

Gurur ve memnuniyetin ortasında yaşadığını ifade eden Başkan Yardımcısı Zeren, “Mutluyum, yerli otomobilimizin bize gelmesi gurur verici bir durum. Heyecanlıyız, yerli ve milli otomobilimizi ülkemize kazandıracağız.” Çarşamba TOGG, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOGG Yönetim Kurulu’nun üretim sürecinde Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu liderliğinde milli aracımızın üretim aşamalarını yakından tanıdık ve destekledik. Yerli otomobil kararının ilk gününden bu yana Borsa Meclisi üyelerimizle büyük adım TOGG bizim için büyük gurur ifade ediyor, ön siparişler açılınca aracı almak için başvurduk ve ‘inşallah çıkar’ dedik. “Aracın çıktığı yerde şanslı olanlardandım. Başvurduğumuzda Başkanımız Kazım Yılmaz ve borsa meclis üyelerimizle istişarelerde bulunduk ve araç bize gelirse milli arabamızı üç gün boyunca borsa hizmet binamızın önünde vatandaşlarımızla buluşturmaya karar verdik. . Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlarımızın coşkuyla karşıladığı milli otomobilimiz.”Bize verdiği gurur ayrı, dünya ve Türkiye otomobil pazarında büyük başarılara imza atacağından hiç şüphemiz yok, milletimize hayırlı olsun” dedi. söz konusu. – SAMSUN

haber-bozuyuk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu