Haber

ZEYTİNBURNU’DA KAPIYI BALYAYLA KIRARAK KASAYI ÇALDILAR

ZEYTİNBURNU’da kapısını balyozla kırdıkları iş yerine giren 5 kişi, kumbarayı çıkarıp otomobile yükleyerek kaçtı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası ile kaydedildi. Zanlılar kasayı araca götürmeye çalışırken, park halindeki iki araca da zarar verdi.

Olay, önceki hafta Perşembe sabahı meydana geldi. İddiaya göre, Telsiz Mahallesi’nde bir kumaş dükkanına gelen 5 kişi iş yerinin kapı ve camlarını balyozla kırarak içeri girdi. İş yerindeki kumbaraları çıkaran zanlılar, kasayı otomobile yükledi. 5 kişi geldikleri otomobile binerek kayboldu. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızlar gelir gelmez sokaktan geçen bir otomobilin, hırsızlardan 3’ünün içeri girdiği ve 1 kişinin gözcülük yaptığı görülüyor. Kasanın dışarı atılmasıyla birlikte 5 kişinin kasayı geldikleri araca taşırken kasayı park halindeki araca fırlattığı görüldü. Hırsızlardan birinin elindeki tabanca kameralara yansırken, 5 hırsız geldikleri otomobilde ortadan kayboldu. Polis, kumbarayı çalan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

habergurun.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu