Haber

‘7 bela Taner’ öldürüldü!

Olay, saat 02.00 sıralarında Tarlabaşı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yol kenarında bekleyen ‘7 bela Taner’ lakaplı Taner Şanlı (36) ve Berat Demir’e gelen kişiler tabancayla ateş açtı.

Saldırının ardından vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Baskında kurşunun park halindeki bir araca isabet ettiği belirlendi.

Hastaneye kaldırılan Ulu’nun hayatını kaybettiği, diğer Demir’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Adli Tıp Kurumu’na gelen eşi, uzun süre sinir krizi geçirdi.

Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Taner Şanlı’nın 8 yıl önce 2015’te cezaevinden firar ettiği, tutsağının iki kardeşini de ayağından vurduğu, Beyoğlu’nda kendisine vuran bir kişiyi bıçaklayarak kaçtığı öğrenildi. olaylardan iki hafta sonra Tarlabaşı’nda saldırıya uğradığını ve yaralandığını söyledi.

Yaralanan Ulu, 2015 yılında sahte kimlikle tekrar hastaneye kaldırıldı ve kimliği belirlenince polisi uyutup kaçtı, eşi ona ilaçlı meyve suyu ikram etti. Ulu daha sonra eşiyle birlikte Bağcılar’da düzenlenen baskında yakalandı.

cayiralanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu