Haber

Trabzonspor, Borussia Dortmund’dan Thomas Meunier’in transferi konusunda anlaşmaya vardı

Trabzonspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Borussia Dortmund’un Belçikalı sağ beki Thomas Meunier, sözleşme imzalamak için Trabzon’a geldi.

Süper Lig’de son 5 haftada 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan Trabzonspor’da transfer faaliyeti var. Takımdaki eksikleri tamamlamak isteyen bordo-mavili yönetim, devre arası transfer süresinin yaklaşmasıyla ilk transfer için harekete geçti. Trabzonspor, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’da forma giyen Thomas Meunier’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Prensip olarak anlaşmaya varılan 32 yaşındaki sağ bek, bu akşam saat 19.30 sıralarında hava yoluyla kente geldi. Özel uçakla kente gelen ve Trabzonspor’un her konuda anlaştığı öğrenilen futbolcunun sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

THOMAS MEUNIER: TOPLANTILAR OLUMLU GEÇTİ

Havalimanı çıkışında bordo-mavili taraftarların tezahüratlarıyla karşılanan Thomas Meunier, bir açıklama yaparak, “Buraya gelen taraftarlarımıza ve ilgilerine teşekkür ediyorum. Kulübümüzle yapılan görüşmeler olumlu geçti. .Hocamızla da görüntülü görüştüm.Kulübün projeleri beni memnun etti.Bundan sonra fazla düşünmeye gerek yoktu.Açıkçası Denswil ile daha önce de oynamıştım.Onunla tanıştım.Süper Lig’i izledim. Daha önceki maçlarımız var. Takımımız her zaman zirveye ulaşmaya çalışan bir takım. Şampiyonayı 2 yıl önce kazandık. En iyi mücadeleyi vereceğiz. Dortmund’la son dönemler biraz zor geçti. Koçumuzla görüştükten sonra.” ‘Çok fazla soru işareti kaldı’ dedi.

Thomas Meunier daha sonra kendisini bekleyen minibüse binerek kalacağı otele gitti.

Öte yandan Trabzonspor’un, bu sezon Borussia Dortmund’da 8 maça çıkan Thomas Meunier ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı da öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu