Dünya

Küresel İK Zirvesi 2023, Sürdürülebilir Gelecek temasıyla İstanbul’da gerçekleşecek

Uluslararası İnsan, Kültür ve Yönetim Tepesi “Küresel İK Zirvesi 2023”, “Sürdürülebilir Gelecek” temasıyla 8-9 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin lider toplantı ve etkinlik şirketlerinden KREA MICE tarafından Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Yapı Kredi ana sponsorluğunda Raffles Otel’de düzenlenen, insan kaynakları departmanı ve iş dünyasının yakından takip ettiği Global HR Summit’e katılım sağlandı 6 kıtadan 50’den fazla kişi tarafından. Birden fazla ülkeden 15.000’den fazla başkan ve yönetici izledi.

KREA MICE’ın açıklamasına göre Tepe, geçtiğimiz yıllarda elde ettiği başarılarla “insan ve kültür” alanında şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı ve en üst düzey yan uluslararası platform ve dünyaya açılan bir dünya markası haline geldi. Türkiye’den.

İnsan ve kültür yönetiminin en kritik konularının detaylı bir şekilde ele alınacağı Global HR Summit, aynı zamanda “Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve en üst düzey katılımcı zirve” olma özelliğini de taşıyor.

İnsan Kaynakları gurusu Dave Ulrich, Küresel İK Zirvesi 2023’te

Geçen yıl olduğu gibi Global HR Summit 2023’ün “Onurlu Konuşmacısı”, insan kaynakları dünyasının duayen ismi, tanınmış yönetim gurusu, insan kaynakları alanının en etkili isimlerinden biri, Michigan Üniversitesi Profesörü, RBL Group Co. -Kurucu, teorileri ve kitapları ile “insan kaynakları” Evlat edinilen “baba” Dave Ulrich olacaktır.

125’in üzerinde önde gelen konuşmacı

Küresel İK Zirvesi 2023’te, 8-9 Haziran’daki fiziksel toplantılara ek olarak, zirve katılımcıları ayrıca fiziksel zirvede yer almayan ek çevrimiçi içeriğe “ömür boyu” erişime sahip olacak. Zirve dijital platform içerikleri, 6 kıtada ve 50’den fazla yayınla aynı anda dünyayla paylaşılacak.

Uluslararası arenada başarılarıyla adından söz ettiren liderlerin konuşmacı olarak yer alacağı Global HR Summit 2023’te sürdürülebilir bir dünyada insanın geleceği, iklim krizi, biyolojik çeşitliliğin korunması, afetlerde topluluk oluşturma , yeni iş biçimleri, kapsayıcılık, kadın başkanların güçlendirilmesi, yeni yönetim ve liderlik. Trendler, yapay zeka eksenindeki dijital gelişmeler, yeni teknolojilerin çalışma hayatına getirebileceği açılımlar, liderlikte yeni kavramlar, çalışan bağlılığı, kurum kültürü ve patron markası, kurumsal uyum ve sürdürülebilirlik konuları işlenecektir.

“Sektöre liderlik etmeyi hedefliyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Global HR Summit Lideri ve KREA MICE kurucusu Seda Mızraklı Ferik, Global HR Summit 2023’ü düzenlerken süzgeçten geçirilmiş bilgi, deneyim ve farklı bakış açıları ihtiyacından yola çıktıklarını belirtti.

Ferik, “İnsan kaynakları sektörünün en büyük buluşması olan zirvede bu yıl gündemimizi ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek’ olarak belirledik.” değerlendirmesini yaptı.

Ferik, Global HR Summit 2023 olarak “Sürdürülebilir Gelecek” temasını temel alarak üniversite öğrencilerinin gıda ve beslenme ihtiyaçlarının temeli olan Sodexo ve İhtiyaçlar Haritası’na destek verdiklerini belirtti. Türkiye’yi derinden etkileyen sarsıntıyı değerlendirerek, “Zirvede özellikle vurgulayacağımız şey bu. Katılımcı şirketlerimizin katkılarıyla ek bir fon yaratmak istiyoruz” dedi. sözünü kullandı.

Sürdürülebilir bir dünya için tercihlerini gözden geçiren herkesin değerine işaret eden Ferik, Yapı Kredi’nin Sürdürülebilir Tercih Programı Step’ten ilham alarak, sürdürülebilir bir dünya için tüketim alışkanlıklarını, yaşam biçimlerini ve günlük tercihlerini yeniden gözden geçirdiklerini, “Bir tercih çok şeyi değiştirir” dedi. . kaydedildi.

Zirve ile ilgili detaylı bilgiye “https://globalhrsummit.org/” internet sitesinden ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu